Smoked Pickled Eggs

Uzený Nakládaná vejce

Dan Shahin

Kouřový twist na klasickém receptu ...

Ingredients

500 ml nakládacího octa

100 g cukru

2 bobkové listy

1 lžíce kuliček černého pepře

1 lžíce semínek koriandru

6 velkých vajec

Volitelný:

chilli vločky

hořčičná semínka

semena fenyklu (nebo...červená řepa na zbarvení vajec do růžova)

Preparation

Metoda:

Velký hrnec s vodou přiveďte k varu a děrovanou lžící do vroucí vody opatrně vložte 6 vajec. Nastavte časovač na 10 minut, aby se vejce uvařila natvrdo, a poté stáhněte z plotny.

Vejce vložte do ledové lázně nebo na ně pusťte studenou vodu z kohoutku, dokud úplně nevychladnou.

Umístěte vejce na stojan a připravte udírnu na studené kouření. Můžete použít jakoukoli příchuť, kterou chcete, ale my jsme použili pekanové biskety. Kouřte 3-4 hodiny.

Zatímco se vejce udí, smíchejte v hrnci všechny ostatní ingredience a zahřívejte jen do bodu, kdy se cukr úplně rozpustí. Nechte vychladnout.

Sterilizujte sklenici při přípravě na moření.

Když se vejce udí, vložte je do sklenice s lákem. Před konzumací je nechte minimálně dva týdny nakládat. Pokud zavařujete sklenice, udělejte to nyní. Věděli jsme, že ty naše tak dlouho nevydrží, a tak jsme je jednoduše umístili ve velké skleněné dóze do lednice.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now