Smoke Game a Lamb Just Like a Pitmaster.

Jehněčí a divoká zvěř se vyrábí pro uzení, a to z různých důvodů. Zatímco jehněčí maso je prosycené tukem a snese intenzivní chuť kouře, divoká zvěř je libová a může vyžadovat trochu přípravy na slano nebo stálé podlévání, aby maso zůstalo vlhké. Zde uvedené receptury byly navrženy tak, aby vašemu masu dodaly chuťový punc, který si zaslouží.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium
  • Very Easy

64 items

Doporučeno tento týden

Uzený
Porchetta

Dokonalá, šťavnatá sváteční pečeně se všemi tradičními dochucovadly umocněnými teplým kouřem. Stejně velký na chuť, jako na oslnění vašich hostů.

viz recept

Prozkoumejte další recepty

SMĚS PRO KAŽDÝ RECEPT

Tajemství skvělé chuti jsou naše jedinečné biskety. Vše vyrobeno z čistého, 100% přírodního dřeva, které hoří 100% čistě. Zkuste jeden, vyzkoušejte všechny. Každý recept má svou příchuť.